26 Mart 2016 Cumartesi


UZUN KİRPİKLERİN SIRRI: AVON SUPER EXTEND EXTREME MASKARA’DA

Güzel bir cumartesi gününden merhabalaarr :) Güzel diyorum çünkü günlerdir Çanakkale'yi yağmur çamur götürüyor. Zaten buranın meşhur bir rüzgarı var birde ona kötü hava ve bol yağmur eklenince insanın tüm enerjisi emiliyor. Neyseki bugün güzel olacağa benziyor. Umarım herkesin keyif alacağı, yogun haftasının yorgunluğunu atacağı bir gün olur bu cumartesi :)
Kızlar bloguma söyle bir baktım da geçmiş yıllarımın vazgeçilmezi, lisenin en süslü kısımlarının temelini oluşturan Avon markasının hiçbir ürününü sizinle tanıştırmamışım. Şimdilerde elimde ürünü çok olmasa da geçmiş yıllarda tüm birikimim Avon'dandı. smile ifade simgesi Tabi o zamanlar şehrimde Gratis, Watsons ne gezer. Tek mutluluğum Avon kataloğunu sayfa sayfa inceleyip bir dolu şey almaktı. Şimdilerde Avon'dan çok ürünüm yok dedim ama bir ürünüm varki en az 4.sünü kullanıyorum ve favori köşemde saklıyorum. Ne diye soracak olursanız ise Avon'un Super Extend Extreme Maskarası.
Çok fazla maskara kullanmama ve sık sık yeni maskaralar denememe rağmen Avon'un bu maskarasını makyaj malzemelerimden hiç eksik etmiyorum. Bunun en büyük nedeni ise şu ana kadar elimden geçen maskaralarda olmayan bir özelliğinden dolayı. Ve eminim ki söyleyeceğim özelliği bir çoğunuz ilk defa duyacaksınız bence çünkü ben kime desem şaşırıyor. Ürün koyu siyah güzel bir renge sahip olan ürünün farklı olup cezbeden tarafı ise tüpteki maskara ürününün içerisinde küçük küçük kirpik parçalarının olması. :) Tam kirpik parçalarını andırıyor diyemem ama küçük küçük kesik kıllar düşünün ve ürünün içinde saklı. Siz fırçayı alıp kirpiklerinize uyguladığınızda mutlaka içeriğindeki kesik kesik kirpik parçaları kendi kirpiğinize ekleniyor ve kirpiklerinizi bariz bir şekilde uzatıyor. "Uzatmasıyla birlikte yoğunluk veriyor mu" diye soranlara ise müthiş bir yoğunluk verdiğini söyleyemeyeceğim. Ancak uzatması kesinlikle Nirvana düzeyinde :) İnce sık tırtıklı bir fırçaya sahip olan “Super Extend Extreme”maskaranın kirpiğinize eklenen yapay küçük kirpik taneleri gün boyunca çıkmıyor ve kötü bir görüntü oluşturmuyor kesinlikle. Suya dayanıklı olmasa da ekstrem bir durum olmadıkça akmaması ve gün boyu gözde kalması da güzel bir özellik kızlar :)
(Görselde fırçanın ucunda gördüğünüz küçük yapay kirpik parçaları bahsettiğim uzunluğu yaratan parçacıklar. Görsele tıklayıp fotoyu daha iyi inceleyebilirsiniz)
Ürün hakkında tüm düşüncelerim bunlar. Eminim ki yakın çevrenizde Avon kataloğuna sahip olan bu işi yapan çok insan var siz bile yapıyor olabilirsiniz ki bu ürün şu anki katalokta indirimde ve 15 lira gibi bur fiyatla satışta. Bir bakın derim ben kızlar çünkü çok sık indirime girmiyor ve o durumlarda 27 liraya satılıyor. :) Bugünlük benden bu kadar güzel keyifli cumartesiler dilerim.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder