24 Nisan 2016 Pazar

RENGARENK KİRPİKLER :)

Vizeleri, yoğunluğu, yorgunluğu, zamansızlığı ve uykusuzluğu sonunda bitmiş bir bloggerdan herkese merhabaa :) Sonunda kendimi yoğun günlerden sıyırarak uzun bir tatile atabildim. Sınavlar tüm yoğunluğu ve yoruculuğuyla hayatımı işgal ederken en çok üzüldüğüm ise blog yazılarımı yazamamam ve instagram sayfamda (@isildayalim) yeteri kadar aktif olamamam. :( Neyseki artık sık sık buralardayım, bol bol yazılar, ürün incelemeleri ve cilt bakım notları sizi bekliyor. :)

Malumunuz bahar bir geldi pir geldi.. Her yer çiçek, böcek, güneş.. Bahara benim aşık olmamın nedeni ise güzel havanın renkleri. Mevsim çoğu zaman gökkuşağı gibi renkli ve canlı. E bu renkli günlere de yakışacak yeni bir farklılık ise renkli rimellerim :) Bugün sizlere onlardan bahsedeceğim. Öncesinden sipariş ettiğim Oriflame Veryme “Extende Mascara” ve AVON ColorTrend “Coloured Mascara” elime sınav haftamda ulaştı ve ilk tatil günümde sizlerin karşısına geldik.
Oriflame Veryme’den aldığım rimelin rengi yeşilken, AVON ColorTrend’den aldığım rimelin rengi ise mor. 2 renkli rimeli de aynı zamanda iki farklı markadan aldım ki iki markanın da performansını göreyim ve karşılaştırma yapayım. AVON’dan aldığım mor renkli rimele rengi dolayısıyla zaten bayılacağımı biliyordum ama rimelin performansı da güzel çıktı. Tam koyu bir mor olmasa da liladan bir tık koyu bir bir mor olan rimel rengini kirpiklerde 2 kat sürüşte gayet güzel veriyor. Topaklaşmaya rastlamadığım rimel aynı zamanda kirpikleri de uzatıyor. Aşırı bir hacim verdiğini söyleyemem ama rengi ve uzunluğu fazlasıyla insanların ilgisini topluyor onu söyleyebilirim :)
İkinci olarak Oriflame Veryme’den aldığım yeşil rimelin yorumuna geçecek olursam ise güzel bir yeşil renge sahip olan rimel hafif ıslak yapıda. Yeşil rengi 2 katta kirpiğe geçerken ıslak yapıda oluşu 2 kat uygulamasında biraz topaklaşma yaratıyor. Ancak bunu en aza indirgemek sizin elinizde. Rengin fazlasıyla kirpikte durmasını istediğimiz için kat kat uygılama topaklanma yapar tabi ama daha az ürünü fırçaya almaya çalışın ya da topaklaşma olan yeri kürdan/cımbız gibi ince uçlu bir nesneyle ayırın. Ki kızlar buna gerek kalmıyor doğru uygulamada :) Avon mor rimelden daha az bir uzama sağlayan Oriflame yeşil rimel rengiyle zaten bir siyah rimel kadar olmasa da uzun gösteriyor kirpikleri.
İki harika renge sahip olan rimellerimden memnunum kısacası kızlar. Zaten renkleri yeter :) Sade bir göz makyajıyla kullanmanızı tavsiye ediyorum ki rimellerin faklılığı ortaya çıkıp tek star onlar olsunlar. Bu arada benden ufak bir sır, renkli rimelinizi uygulamadan önce rimelinizin renginde incecik bir kalem çekerseniz kirpik diplerinize rimel daha yoğun ve daha güzel gözükür gözdee :) Baharı yaşıyor ve yazı bekliyorken renkli rimellerden en az bir tane edinin bence kızlar. Üstelik fiyatları da çok uygun iki markanın da rimeli 8.5 tl değerinde  :)
İnstagram sayfamda (@isildayalim) sizleri daha çok post ve daha çok süs, püs bekliyor :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder