7 Mart 2016 Pazartesi

BAHARA UYGUN: FLORMAR 06 NUMARA "PİNK DESSERTS" FAR PALETİ

Yeni bir hafta başından herkese merhaba.. :) Bol bol gezilen, dinlenilen, keyif sürülen bir pazar ertesiyle daha karşı karşıyayız. Tüm haftanın ağırlığını pazartesiye yüklemişken günün daha keyifli geçmesi için makyaj en güzel motive aracıdır bence. Aşağıdaki görselde de benim bugün ki kahramanlarımı görüyorsunuz. :)
Ben haftaya motive edici bir makyajla başladım, sizde daha iyi hissetmek için ufakta olsa kendinize bir güzellik yapın bence. :) Kendimize güzellik yapmak demişken benim şu sıralar elimden düşürmediğim -hatta bugün de kullandım-hazır havalarda ısınmışken renkleriyle yüzümde baharı getirdiğim Flormar’ın 06 numaralı “Pink Desserts” far paletinden söz edeceğim sizlere. :)
En tatlı ve en uygun pembe renklerinin tek bir palette toplandığı Flormar’ın bu 06 numaralı “Pink Desserts”i tam baharlık. Yavaş yavaş güzel havalara geçiş yapmışken pembenin her tonunu günün her anında kullanabileceğimiz paletin farlarının pigmentasyonları ise mükemmel. :) Üstelik en açık renk olan beyazın bile. Sahi bu paletin içerisinde 5 birbirinden güzel renk bulunmakta ve renkler beyaz, açık pembe, gülkurusu,koyu pembe ve mor olarak palette yer almakta. En açık renginden en koyu rengine kadar yüksek pigmentasyonu ve kadifemsi yapısı, paletteki her rengin kolay uygulanıp, uzun süre göz kapağında barınmasına olanak sağlıyor.




Paletteki en açık renk olan beyaz renk gözün burna yakın olan iç kısımlarını aydınlatmak amaçlı ya da göz kapağına ışıltı katmak amaçlı kullanılabilir.





Paletteki 2. ve 3. renk olan açık pembe ve gül kurusu renkler de (elimde swatchladığım yukarıdaki renk açık pembe iken aşağıdaki renk gül kurusu) günlük kullanım için çok uygun olup hafif makyaj yapanlar için ideal farlar arasına rahatlıkla girebilir.





Son olarak paletteki 4. ve 5. renkler olan koyu pembe ve mor ise akşam kullanımı için hoş bir büyüye ve ışıltıya sahip olurken eyelinersiz ya da patlamayan rujsuz sade bir makyajda da günlük olarak kullanılabilir. Ancak siz siz olun 4. ve 5. Renkleri günlük kullanımda kullanacak iseniz dudakta, yanakta ya da eyelinerde abartıya kaçmayın ve starlığı sadece fara bırakın. :) Aynı zamanda mor renge sahip fardan çokta güzel gölge de olur benden söylemesi :)

Sözlerimi bitirmeden önce ürünün www.flormar.com da 20tl ye satılırken ben www.kozmetikcim.com dan 16 tlye aldığımı söylemeden edemeyeceğim. Flormar ya da Gratis gibi mağazalardansa ürünü daha ucuza alabileceğiniz kozmetik sitelerinden almanızı öneririm kızlar. Sağlıcakla kalın.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder