1 Mart 2016 Salı

KALEM EYELİNERDE 2 SEÇENEK;
MAYBELLİNE “MASTER PRECİSE & ESSENCE “2İN1 EYELİNER PEN”

Yeni bir aydan merhabaa.. :) Gün itibariyle 1 Mart’ı yaşamakta ve ilkbahar mevsimine girmiş bulunmaktayız :) Ayy en sevdiğim.. :) Bol bol güneş, bol bol yeni açan çiçekler, bol bol yeşil göreceğimiz nice güzel gün bizi beklesiinn :) Tabi daha mart tabir-icaizse “pohh da çıkabilir” :) :) Ama olsun iyi düşünelim iyi olsun değil mi!?  :)

Bugün bloğumda sizler için hazırola girmiş 1 değil 2 ürün var kızlar. :) İkisi de birbirinden iddealı ayrıca. Hatta tek rakipleri The Balm’ın Schwing eyeliner bile olabilir bu tatlışların :) (ABARTTI) Tabi ki kıyaslamıyorum ama keçe uçlu eyeliner kategorisinde bana göre 2 iyi üründür Maybelline’nin “Master Precise” ve Essence “2in1 Eyeliner Pen”i.
İlk olarak Maybelline’nin “Master Precise” isimli keçe uçlu eyelinerinden başlamam gerekirse ürün gerçekten çok iyi. Keçe uçlu olmasına rağmen uçundaki ıslaklığını uzuun  süre devam ettirirken harika parlak koyu siyah rengiyle de gözde kusursuz bir dokunuş yaratıyor. Sivri keçe u sayesinde eyeliner çekmek hatta kuyruk yapmakta oldukça zahmetsiz. :) Aynı zamanda sürüldükten çok kısa bir zamanda kuruyor ve akma ve pul pul dökülme yapmadan uzun süre kalıyor. :)


Bir diğer ürün olan Essence’nin “2in1 Eyeliner Pen”i ise 2 ayrı keçe yapıdaki ucu tek bir kalemde toplayarak 2 farklı ucu tek bir ürünle denemenizi sağlıyor. :) 2 ucu da aynı koyu siyahlıkta olan ve sürüldüğünde hemencecik kuruyan eyeliner kaleminin uç tipleri ise şöyle;
Bu sivri şekilde gelen keçe yapıdaki uç aynı Maybelline’nin Master Precise’i gibi ancak daha kalın. :(  Sürümü kolay olsa da maalesef kuyruk yapımı için sizlere biraz kalın gelebilir.
Diğer ucu ise kesik yapıda bir keçe uç. Kesik yapıda olan ucun en güzel özelliği eyelinerinize kuyruk yaparken kesik uç yardımıyla çizgi çekmeye gerek kalmadan ucun göz kapağına değdiği anda şekli gereği kendiliğinden çizgi oluşturması. Yine güzel koyu bir siyah renge sahip ürünün bu ucu da pul pul dökülme ve akma (su değerse ya da ağlarsanız akabilir) yapmıyor. Bir kötü yanı ise ürünün keçe fırcasında uzun ömürlü olmayıp erken kuruması. :(
Sonolarakta üstteki görselde renklerini gördüğünüz eyeliner kalemlerden üstteki Maybelline’nin Master Precise’i, allttaki ise Essence’nin “2in1 Eyeliner Pen”i. Gözle de görüldüğü gibi Maybelline'nin kalemi Essence'nin kalemine göre daha koyu bir siyaha sahip ve daha yoğun . :)

Söyleyeceklerimi tamamladıktan sonra ürünlerin fiyat bilgisine girecek olursam Essence’nin 2in1 Eyeliner Pen’i hatırladığım kadarıyla 12 tl gibi bir şeydi indirimle 7 ye almıştım, Maybelline’nin Master Precise’ini ise 15 tl gibi bir fiyata almıştım. Umarım sizlere işe yarar bilgiler verebilmişimdir.. Sevgilerle.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder