28 Şubat 2016 Pazar

 FLORMAR KOMPAKT PUDRA: SÜR ÇIK AĞIRLIK YAPMASIN/DOĞAL DURSUN

Şubat ayının son pazar gününden merhabalar.. :) Koca bir kış geçti.. Kimimiz için yorucu ve zorlu, kimimiz için yeni heyecanlarla dolu, kimimiz içinse kayıplarla ya da sevinçlerle yaşandı ama bitti. Yeni ve güzel günler uzak değil yeter ki biz isteyelim :) Benim pekte mevsim olarak sevmediğim bu kış ayında en büyük mutluluğum ise şu an sizlere kendimden bir şeyler yazdığım, sizlere anlattıklarımla faydalı olmaya çalıştığım bu bloğu açmak oldu. :) Çekincelerim vardı başlarda, korkularım.. Herkes gibi. Ama iyi ki girmişim bu yola ve iyi ki kendi hayatımla sizlerin hayatına dokunmaya çalışmışım. İnşallah zaman geçtikçe daha da güzel olacak her şey. :) Hazır yeni bir aya girerken bence sizde yapabileceklerinizi alın önünüze ve düşünün. Gerçekleştirmek hiçte zor değil. Yeter ki içinizden gelsin yeter ki kendinize güvenin.. :) :)

Bloğun 1.ayını böyle tatlış bir girişle kutlamışken sizleri de sıkmadan hoop yeni konumuza girelim. :) Yavaştan madem bahar havaları geliyor o zaman bırakalım fondatenleri sakinleştirelim yüzümüzü ve yaza hafiften kendimizi hazırlayalım. (Malum koca yaz “nomakeup” suratlar olarak ortalıklarda gezicez) Bırakalım fondatenleri, ağır kapatıcıları dediysem de 0 ürünle gezelim demedim tabi kızlar. :) Benim zaten yaz kış her daim kullandığım (fondaten kullanmadığımdan ötürü) pudralardan son zamanlardaki favorim olan Flormar’ın Kompakt Pudra’sı “Sür çık ağırlık yapmasın/doğal olsun” kategorisi için birebir bence kızlar. :)
Flormar’da 2 çeşit pudra bulunurken benim sizlere anlatmış olduğum pudra diğer ürüne nazaran daha kremsi bir yapıda (ürünün diğer pudralardan farkı da bu zaten). Sıkıştırılmış pudra yapısıyla tozutup çabuk bitmezken, yumuşak dokusuyla kolay sürüm ve doğal duruş sağlayan bu pudra ten renginize uygun renkte aldığınız sürece elinizden düşürmeyeceğiniz bir makyaj malzemeniz olabilir bence kızlar. Tabi ki her pudra da olduğu gibi bir fondatene kıyasla full kapatıcılık sağlamazken çok kapatıcılığa gerek olmayan yüzler için uygun bana göre. Kokusu da aynı bir krem tadında çok hoş.. :) 
Ben övülerimi sizlere sunduğuma göre artık karar sizde şayet denemek isterseniz Flormar mağazalarında ürünü 23tl ye hatta indirimde 13-15 tl gibi çok daha uygun bir fiyata da temin edebilirsiniz. :) Mutlu pazarlar dilerim.. Sağlıcakla.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder