25 Şubat 2016 Perşembe

HER ÇANTAYA ŞART: WET’N WİLD “WALKING ON EGGSHELLS” FAR PALETİ

Yeni bir günde yine karşınızdayım kızlar :) Bir bir geçen günlerde hafta sonuna doğru yaklaşmış perşembeye gelmişiz bile. Sizin de benim gibi haftanız yoğun ve yorucu geçiyorsa az biraz mola verin ve yazımı okuyun iyi gelir belkii :))

Bugün herkesin rahatlıkla kullanabileceği çok tatlı bir üründen bahsedeceğim sizlere. Wet’n Wild’in 3’lü “Walking on Eggshells” far paleti her kız için far kategorisinde demirbaş olmalı bence. Makyaja yeni başlayanlar, bir türlü far kullanmaya yanaşmayanlar, şatafatlı farlardan köşe bucak kaçanlar ve “Az olsun benim olsun” diyenler için Wet’n Wild’in bu far paleti harika bir ürün.
Çok açık beyaza dönük bir krem, bir kahve ve açık doğal bir pembe renklerinden oluşan 3’lü palet çok abartılı ve ağır makyaj yapmayanlar ve ya far kullanmaya yeni başlayanlar için çok ideal bir set. :) Her bir rengin hafif ışıltılı yapıda olması göz kapaklarını parlatırken sizleri doğal bir görünümden de çıkarmıyor. Paletin küçük yapıda olması (ki paletteki 3 renkte yeterli miktarda palette mevcut, uzun süre kullanım sağlıyor) çok yer kaplamadan her daim yanınızda gezdirip ara ara tazelemeler yapmanıza olanak sağlıyor.
Solda swatchını görmüş olduğunuz ilk renk paletin en açık rengi olan beyaza dönük krem rengi. Pigmentasyonu diğer 2 renge göre (açık renk olduğundan dolayı) biraz daha yetersiz ancak far bazı (bazınız yoksa günlük bir nemlendiricinizi de kullanabilirsiniz) ya da ıslak fırçayla farın göz kapağındaki rengini ve kalıcılığını arttırabilirsiniz. Bu açık renk günlük kullanımda istenildiği gibi tüm göz kapağına, kaş altını aydınlatmaya ya da gözün burna yakın iç kısmını aydınlatmaya kullanılabilir. :)

Görselde ki bir diğer renk ise paletin 2.rengine yani kahverengine ait. Pigmentasyonu oldukça başarılı olan renk kişinin tercihine göre gölgelendirme için, gece makyajı için ve hatta yüze kontür yapmak için bile kullanılabilir. (Kontür fikri başarılı cidden denemenizi öneririm) :)

Son olarak gelelim paletteki 3.renge yani açık doğal duruşlu pembe rengine. İyi bir pigmentasyona sahip renk günlük kullanım için yaratılmış adeta. Hafif bir pembeliğiyle yüzünüze doğal bir canlılık katarken abartıya kaçmadan ışıldamanız için birebir. :))



Gratis’in bünyesinde oluşan bir marka olan Wet’n Wild’in bu ürününü tabi ki gratislerde bulabilirsiniz. Fiyatı ise oldukça uygun 12 tl ki indirimle 7-8 lere kadar da düşüyor. “Walking on Eggshells” ismini taşıyan 3’lü farı “Aman ben bu isimden bulamam” derseniz E380B koduyla daha kolay bulabilirsiniz. :) Sağlıcakla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder