2 Şubat 2016 Salı

OLMAZSA OLMAZIM: WET'N WİLD "COMFORT ZONE" FAR PALETİ

Bana adeta bir bahar gününü hatırlatan ılık, güzel bir Şubat gününden merhabalaarr :) Tatile geldiğim Tekirdağ’da hava oldukça güzel. Sanki 3 Şubat değil de 3 Nisan gibi bir güneş, bir ılımanlık hakim havada. :) Bense bir bahar mevsimi tutkunu olduğum için çoğu günden daha keyifliyim bugün. :) Umarım sizlerinde şehirleri bugünlerde bir parça ılımanlaşır ve güneş bol bol yüzünü gösterip sizleri mutlu edebilir. Hava güzel, tatil güzel diyorum ama aklımın çoğu blogta, sizlerde olduğu için bilgisayarın başına geçmeden, sizlere yazmadan da duramıyorum. :)) Bugün ki yazacaklarım ise büyüklerimi ziyarete geldiğim 1-2 günlük ufak tatilimde yanıma aldıklarım. :)
Ailemle bol bol vakit geçirdiğim tatilimde en önem verdiğim şey ise çok fazla abartmadan sade kalabilmek. :) Bu yüzden de yukarıda ki fotoğrafta fondaten, kontür ürünü, highlighter ürünü ya da eyeliner göremiyorsunuz. :)) Yokmuşcasına durup sadece yüzü pürüzsüzleştiren bir kompakt pudra fondateni, doğal bir allık ise kontürü ve highligterı aratmazken, Wet’n Wild’ın Comfort Zone far paleti harika ışıltısıyla eyelinere gerek kalmadan gözlerinizi parlatıyor. :)) 
 Yukarıda görmüş olduğunuz bu harikulade renklerin bir arada olduğu ve far kullanan her kızın makyaj malzemeleri çantasında olması gerektiğini düşündüğüm Wet’n Wild’ın “Comfort Zone” far paleti içerisinde bulundurduğu 8 güzel rengiyle her makyaja uyum sağlıyor. Üst 4’lü de ki tüm renkler gün içerisinde rahatlıkla kullanılıp gözlerinize ışıltı katarken, alt 4’lü deki koyu ışıltılı renkler ise tam bir gece makyajı ya da gölgeli makyaj yardımcıları. :) 
Paletin yapısına gelecek olursam ise kadife bir yapıya sahip paletin renklerinin pigmentasyonları ilk baştaki en açık krem renkli far hariç çok yoğun ve çok iyi. Dediğim gibi sadece paletteki ilk renk biraz renk verme konusunda yetersiz.(Onu da ıslak fırça ile sürerseniz sorun kalmayacaktır) Paletin bir ufak sorunu ise fazla tozutması :) Ama her far paletinin tozuttuğunu göz önüne alırsak bunun pek bir önemi kalmıyor bence :) Yukarı da gördüğünüz fotoğraf ise paletteki farların swatchları. Elimin üstündeki 4'lü paletin sol tarafındaki farların yukarıdan aşağı sırası. Aşağı 4'lü ise paletin sağ tarafındaki farların yukarıdan aşağı elime sürülmüş halidir. :) Bahsettiğim gibi paletin en açık ilk rengi far bazsız ya da ıslak fırçasız pek renk vermiyor. Ancak diğer renklerin yoğunlukları elimde de göz kapağında da gayet güzel. Bu arada koyu farlarında da bolca ışıltı mevcut (fotoda belli olmuyor diye belirtmek istedim:)) Hatta elimdeki en son renk yani paletin sağ en alttaki renk koyu bir bordo gibi dursa da sürüldüğünde rengin içindeki ışıltılı mavi renk kendini belli ediyor.

Benim palet hakkında söyleyeceklerim bu kadar kızlar. Yakında 14 Şubat için büyük bir Gratis indirimi olacak diye duydum vallahi. Normalde fiyatı zaten 22 lira gibi uygun bir fiyat ama indirimde 15 lere iner diye düşünüyorum. Yani indirimi bulmuşken bu güzel ürünü kaçırmayın bence :)) Sağlıcakla kalın.. 

NOT: Tatilde yanıma aldığım diğer ürünleri en yakın zamanda gerek tek tek gerek kategorileriyle blogta yayınlayacağım. :) Takipte kalın lütfen :) (Blog sayfasının sağ kısmındaki BU SİTEYİ KATILIN butonundan sayfamı takip ederseniz çok sevinirim)

1 yorum:

  1. Blog içten ve okuması keyifli... Özellikle urban Wax deneyeceğim.. Aklın yolu bir dediğim ortak ürünlerde var ... çok tatlısın ��

    YanıtlaSil