23 Şubat 2016 Salı

MASKARA BAZI: ESSENCE “LASE BASE”

Merhabaa :) Tatili bitmiş, üniversitesinin yeni dönemi başlamış bir adet Işılay’dan selamlar. Yoğun günler, yorucu dersler beni beklerken içime umut eken tek şey baharın geliyor olması. Tam anlamıyla bir gelse de kıpır kıpır olsa içimiz değil mi ama :) :)

Hazır üniversitemin yeni dönemi gelmişken sabah erken saatte ki derslerin işkencesi saymakla bitmezken en acısı da uykusunu önceki gece 10 da yatsa bile alamamış bünyenin makyaja sabahın köründe vakit ayıramamasıdır. Zaten makyaja vakit ayırayım desem 8.30 ta ki ders için en geç 6 da falan kalkmam gerekir ki hava daha aydınlanmazken bırakın makyajı yataktan kalkmak bile bana acı verir. Bende tam da böyle günlerde “Amaaan bırak makyajı bi rimel sür çık” cılardan oluyorum ve kişiyi en az çabayla en iyi duruma getirebilecek rimellerime koşuyorum. Tabi burada rimelin amacı makyajsız surata bir nebze olsun bakımlı hava katmak olunca rimelin etkisini arttırmakta Essence’nin “Lash Base” isimli maskara bazına düşüyor. :)
Görselde de görüldüğü gibi Essence “Lash Base” maskara bazının dışı gibi iç ürünü de beyaz. Rimelin etkisini arttırmak ve kirpiklere baz etkisi yaratarak bazın üstüne sürülen rimelin gözde daha dolgun, uzun ve kalıcı hale gelmesini sağlamak için üretilen ürün vaat ettikleri gibi güzel sonuçlar bıraktı bende. :) Düz, sık ve yoğun kıllı fırçasının sayesinde  içerisindeki beyaz ürünü kirpiklerin her noktasına rahatça sürülüp uyguladıktan sonra üstüne çok geçmeden rimelinizi sürdüğünüzde bazı uygulamadan sürdüğünüz aynı rimele göre sonuç daha memnun kalıcı oluyor. Burada önemli bir ayrıntıyı da söylemeliyim ki bazı kirpiklerinizde çok bekletmeyin, bekletilen baz kuruyunca üstüne rimelin sürülmesi zorlaşır ve kirpikleriniz de topak topak hoş olmayan bir görüntü oluşabilir. (2 göz kirpiğinize de bazı sürdükten hemen sonra rimeli uygulayın) Ürünü uygularken yakınacağınız bir durum ise beyaz ürünün kirpiklere sürüldükten sonra rimelin üstüne sürülse de beyaz beyaz bazı noktalarda ürünün kalıp hoş bir görüntü oluşturmaması olacaktır ki bu durumu ancak rimelinizi doğru uygulayarak çözebilirsiniz. Eğer dipteki beyaz bazı hiç yok edemiyorum derseniz ise benim önerim bazı kirpik diplerinize kadar uygulamadan sadece uçlarına sürmeniz olacaktır. Böylelikle beyaz bazı rimelle kapatmak daha zahmetsiz olacaktır.:)
Essence markasının satıldığı (Gratis, Eveshop) her yerde bulabileceğiniz bazın fiyatı 10-11 lira iken indirimle çok çok daha uygun bir fiyata gelir ki o zaman da kaçırmadan alın derim ben. :) Bugünlük benden bu kadar, sağlıcakla kalın... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder