14 Şubat 2016 Pazar

ÇOK SEVİLESİ: THE BALM “SCHWİNG” EYELİNER
En sevgi dolu günden merhaba sevgili okuyucularım.. :) Bugün hem Pazar hem de sevgililer günü çifte bayram gibi bir şey adeta. Özel bir sebebim yok belki ama seviyorum ben bu 14 Şubat’ı ya. Adı üstünde sevme günü, sevildiğini en içten hissetme günü. Sadece aşk böcüklerine değil her daim arkanızda olan ailenize, kol kola yürüdüğünüz dostunuza, canınızdan öte çocuğunuza hatta sahiplendiğiniz kedinize/köpeğinize/kuşunuza olan büyük sevginin günü bence bugün. :) O yüzden bugün sevdiklerinizi mutlu edin. Onları sevdiğinizi söyleyin, onlara değer verdiğinizi belli edin. Eminim ki onların da geri dönütleri sizi mutlu edecektir. :) Sevmenin de sevilmenin de zorlaştırılıp ucuzlaştırıldığı zamanımızda sevginin en önemli şey olup, sevip sevilmenin çokta zor olmadığını fark etmemizi diliyorum hepimiz için.. :)
“Pazar pazar geç girizgahı olaya gel Işı!” derseniz ise bugün sizlerle tam da 14 Şubat’ta bloğuma yakışacak sevdiceğim The Balm’ın “Schwing” eyelinerini paylaşacağım. :)
The  Balm markasının piyasaya sürdüğü her doğal içerikli harika ürünü gibi “Schwing” eyelineri de muhteşem kızlar. Yok yani kalite akıyor üründen. :) Koyu güzel bir siyah renge sahip eyelinerin incecik fırçasıyla eyeliner çekmekte işkence değil kuyruğu incecik yapmakta. :) Sürüldüğü gibi kısacık bir sürede matlaşıp sabitlenmesi de onu çok popüler yapıyor kızlar. İsterseniz gözlerinizi ovuşturun isterseniz bir gece gözünüzde “Schwing”le uyuyun yok yani çıkmıyor dağılmıyor gözden eyeliner :) Ancak ıslak bir temas olacak (ıslak mendil, göz makyaj temizleyicisi, su) çıkması için eyelinerin gözünüzden. Su çıkartır demiş olmam anında akma yapıyor anlamına gelmesin ama kızlar. Gün boyu gözünüzdeyse gün sonuna doğru her makyaj ürünü gibi kişiden kişiye değişiklik göstererek akma görülebilir tabi ki. Lakin bende böyle bir sorun olmadı ki benim gözüm sık sık sulanır. :)
Gratis mağazalarındaki  The Balm stantlarında 34 tl’ ye satılan bu güzel ürün şu fiyatıyla bana göre birazcık pahalı ancak sık sık %40 indirimle 21 tl’ye düşen “Schwing” işte tam da o zamanlar kaçırmayın bence kızlar :) Hatta 14 Şubat için yapılan indirim bugün hala sürerken koşa koşa almaya gidin derim ben çünkü her an tükenebilirr. Bugünlük benden ve bloğumdan bu kadar kızlar. :) Sevgiyle, sevdiklerinizle kalın, hoşçakalın.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder