26 Ocak 2016 Salı


ÇOK İŞLEVLİ ESSENCE ‘ALL ABOUT MATT’ TRANSPARAN PUDRA

Merhabalar efeniiimm :)) Bugünkü yazımın huzurunuza sunulmasının sebebi benim çok farklı amaçlarla fazlaca kullandığım kullanırken de ‘uygun fiyatlı bir transparan pudra nasıl bu kadar sorun çözücü olur yahuu’ diyerek hayretler içerisinde kaldığım bir pudranın varoluşunun sizler tarafından bilinmesini istememdir :))

Biz kızların makyaj hileleri, makyaj sırları bitmez, bitmez ama her ufak trik için de tonlarca para verilip bir sürü üründe alınmaz. Birazdan önereceğim ürünün en güzel yanı da bir çok derde deva olup küçük makyaj hilelerine yardım sağlaması zaten. :) Gratis mağazaların  Essence marka stantlarında bulabileceğiniz Essence All About Matt kompakt pudra öncelikle ipeksi, hafif ve beyaz toz yapısıyla fondateninizin, bb kreminizin  ya da göz altı kapatıcınızın üstüne sürdüğünüzde fondateninizin, bb kreminizin, kapatıcınızın rengini hiçbir şekilde değiştirmezken, hafif olan toz yapısıyla da cildinizdeki ıslak/nemli fondaten yapısını da matlaştırıp pürüzsüzleştiriyor. Aynı zamanda sık sık yağlanan ve parlak hoş olmayan bir görünüm alan yüzümüzün burun ve dudak üstü, çene altı, alın, kaş ortası, göz altı gibi bir çok bölgesini ufak bir dokunuşla eski matlığına kavuşup anı kurtarmasıyla da büyük alkışı hakkediyor bence pudramız. :) Yağlı ve karma ciltlere sahip kişilerin gün içindeki yağlanma olasılıklarını göze alarak çantalarında bu ürünü gezdirmesini de tavsiye ederim tabi :)
Essence All About Matt pudranın bir hayat kurtaran özelliği ise saten yapıdaki rujları matlaştırması. :) Saten yapıda olan (balm, gloss ve parlak tarzda olmayan) ya da matlığını yetersiz gördüğünüz rujlarınızı dudaklarınıza sürdükten sonra temiz bir fırçaya ve ya makyaj süngerine aldığımız pudrayı birkaç kez dudağınıza vurmanızla rujunuzun matlaştığını göreceksiniz. Transparan bir yapıda olduğu için rujun rengini değiştirmeden matlık sağlayan bu pudranın benim en sevdiğim özelliği de işte bu :)
İşlevlerine göre çok uygun bir fiyat olan 10.90 tl gibi bir meblada satışa sunulan Gratis mağazalarına bu ürün için bir uğrayın derim kızlar. :))

NOT : Bu arada pudranın yanında özel bir süngeri bulunmazken herhangi bir temiz allık fırçası ile kullanılabilir. :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder